18 mei 2014 | Open Ogenblik

Op diverse prachtige locaties vindt van 26 april tot en met 9 juni 2014 het tweejaarlijkse fotofestival 033Fotostad plaats. Van Koningsdag tot en met Pinksteren biedt het bruisende stadshart van Amersfoort een podium aan ruim tachtig professionele fotografen. Van aanstormend talent tot winnaars van de Zilveren Camera: het aanbod is divers, de kwaliteit hoog.
Frame.de.galerie biedt tijdens dit festival podium aan aanstormend talent. Elf fotografen die ieder drie werken exposeren waarvan één foto is geïnspireerd op een foto van hun medeexposanten. Daarnaast exposeren ze ieder een prijsfoto, een echte orginele kunstfoto die tijdens deze festivalperiode te koop is voor € 45,-.
Fotografen: Anna Den Drijver - www.annadendrijver.com, Aqua Libra - www.aqua-libra.nl, Ary Everhardus - aev@kpnmail.nl, Barbara van Zijll de Jong - www.barbaravanzijldejong.nl, Hannah Mai - www.hannahmai.nl, Jacobien de Korte - www.jacobiendekorte.nl, Linda van den Berg - www.lindavandenberg.nl, Lisandro Suriel - www.lisandrosuriel.daportfolio.com, Lotte Bronsgeest - www.lottebronsgeest.co, Maaike Danz - www.maaikedanz.nl, Simone de Blouw - www.simonemichelle.nl