Evenementen

logo High T3High T3, zaterdag 25 en zondag 26 mei 2019 van 13.00 tot 17.30 uur georganiseerd ism Timo Fluitsma (ArtEZ, Arnhem). Stel zelf je ideale theater-, tentoonstellings- en theemiddag samen bij High T3.

High T3 is een uniek evenement in Amersfoort. Een bijzondere mix van high tea, tentoonstelling en theater.

Jonge theatermakers presenteren hun zelfgemaakte voorstellingen (in diverse genres) van ongeveer 20 minuten. Iedere voorstelling wordt meerdere keren gespeeld zodat jij helemaal zelf kan bepalen hoeveel voorstellingen je gaat zien, op de tijd die jou uitkomt. Voor dit evenement is een doneer actie gestart zodat jonge theatermakers een bijdrage in de aanloopkosten ontvangen. Deze actie is er ook om in de toekomst dit evenement weer te organiseren en misschien zelfs uit te breiden. Elke bijdrage wordt erg op prijs gesteld en bij een donatie van € 50,- of meer heb je zelfs recht op twee kaartjes voor een voorstelling naar keuze op 25 of 26 mei. Hier kun je doneren.

Tussen de bedrijven door kun je de tentoonstelling Theatraal van kunstcollectief ZonderPunt  (van 24-05 t/m 04-08-2019) op het Kunstplein Cahen bekijken, bijkletsen en genieten van een high tea met allerlei lekkernijen.

Lees verder en reserveer kaarten.

 

-------------------------------------

100|100|100 Expo: 100 kunstenaars | 100 kunstwerken | 100 euro! Een speciale verkooptentoonstelling in het weekend van zaterdag 18 en zondag 19 mei 2019.

Betaalbare kunst tijdens verkoopexpositie 100 kunstenaars | 100 kunstwerken | 100 euro.

De honderd kunstenaars die aan dit evenement meedoen, verkopen hun kunstwerken voor 100 euro. De tentoonstelling vindt plaats in het weekend van de KunstKijkroute. Een uitgelezen kans om kunst aan te schaffen!

Zelf exposeren/verkopen? Mail naar frame.de.galerie@gmail.com, met in het onderwerp: verkoopexpo 100. Meer weten? Download de uitnodiging.

-------------------------------------

Deelnemende kunstenaars

Zaterdag 6 april 2019 luisterden bijna 90 bezoekers bij Frame.de.galerie naar All you need ... to know about The Beatles, verzorgd door Peter Vorrink. Terecht kreeg hij een staande ovatie. Super dat hij ook nog op zijn gitaar speelde! ‘Had hij zelfs meer mogen doen’, vond het publiek. Goeie tip voor de tweede voorstelling, die gepland staat op zaterdag 5 oktober!

Laat gauw weten dat je op 5 oktober wilt komen! Reserveren is binnenkort al mogelijk.

Lees verder.

 

PIN only bij Frame.de.galerie