Grensverleggers

grensverleggers

Unieke uitbreiding expositie Grensverleggers

Op elf februari hebben de jonge kunstenaars van de talentklas van Scholen in de Kunst een workshop Kringloopkunst gevolgd. De kunst, die tijdens deze workshop werd gemaakt, wordt vanaf 25 februari geëxposeerd in Frame.de.galerie in Amersfoort. Heel bijzonder hoe de kunstwerken van deze aanstormende nieuwe lichting past bij de professionele kunst van onderstaande exposanten.

Zaterdag 25 februari 2023 om 15.00 uur is er een officiële opening en worden de vier talenten voorgesteld. Natuurlijk is er weer wat te drinken en een heerlijk stuk taart van Anouk.

Van vrijdag 13 januari - tot en met zondag 12 maart 2023 ‘Grensverleggers’

Het wordt steeds duidelijker dat we zorgvuldig moeten omgaan met de wereld waarin we leven. Hergebruik van materialen helpt daarbij. En daarmee Kunst maken is meer dan een duurzame levensfilosofie.

Dat laat de groep ‘Grensverleggers’ zien. Deze groep kunstenaars is bij elkaar gebracht door Rob Chevallier. Hij werkt met kringloopspullen, anderen gebruiken afvalhout, textiel, metaal, fietsonderdelen en andere voorwerpen.

Kunst als pleidooi voor recycling én met een kritische kijk op de maatschappij: grensverleggend!

De feestelijke opening was op zondag 15 januari met wethouder Tyas Bijholt en de kunstenaars. Het was een mooie gelegenheid om met elkaar te toosten op veel nieuwe Frame.de.projecten!

Met: Rob Chevallier (Steenderen) -  www.robchevallier.com, Ab Marte (Arnhem) - www.abmarte.nl, Suzanne Compaan (Amersfoort) - suzannecompaan.nl, Hans de Raad (Nijmegen) - hansderaad.nl, Hubert van Soest (Arnhem) - www.decreatievelink.nl/author/hubertdesign, Sybrecht Bosker (De Steeg) - sybrechtbosker.exto.nl, Betty Disco & Miriam van der Linden(Doesburg/Dieren) - www.bettydisco.com