The making off… KunstVaarRoute

expositie The making off..

‘… ik kom graag in Frame.de.galerie want ik vind het zo bijzonder dat er altijd kunstenaars zelf suppoosten…’

dat is een quote die we vaker horen. En dat is ook een opmerking die leidde tot deze expositie waarin we een stap verder gaan en de kunstenaars je meenemen in een heel ontwerp- en uitvoertraject. 

Op negen borden doen negen kunstenaars uit de doeken hoe het traject van het maken van een kunstwerk voor de KunstVaarRoute verliep. Daarnaast tonen zij nog divers ander werk.

En hoe leuk is het om deze expositie te combineren met de enige echte KunstVaarRoute in Amersfoort. Tijdens de hele expositieperiode kun je bij Waterlijn deze route nog meevaren. Zie de website voor meer informatie de website van Waterlijn.

Zondag 21 augustus 2022 om 14.30 uur is de opening en natuurlijk zijn de kunstenaars aanwezig. Wat er ook is, zoals je van ons gewend bent, zijn de frame.de.taartjes! 

The making off… KunstVaarRoute is van 19-08 t/m 25-09-2022 te bekijken op vrijdag, zaterdag en zondagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag 10 & zondag 11 september is deze expositie ook onderdeel van Open Monumenten Dagen 2022.

Heel graag tot ziens in Frame.de.galerie.