Paperassen

paperassen de kaart

Papierkunst in zijn vele verschijningsvormen

van 01 september tot en met 22 oktober 2023 

Geschept, gevouwen, geweven, maché, gescheurd, gekreukt of geknipt. Er zijn weinig materialen zo veelzijdig als papier. Papierkunst heeft een rijke geschiedenis die teruggaat naar de vierde eeuw na Chr. in China. En nog steeds heeft papier zijn aantrekkingskracht voor kunstenaars niet verloren. De papierkunstenaars die hun werk tonen op de expositie Paperassen bij Frame.de.galerie in Amersfoort, geven in zeer diverse werken uiting aan hun fascinatie en liefde voor dit oeroude materiaal. Abstract en figuratief, sculpturen en wandstukken. Liefhebber van papierkunst? Dan mag je deze expositie niet missen!

Deelnemende kunstenaars:
Henriëtte Coppes, Sabine van Erkel, Marian Halbersma, Karin Koning, Wendela van Lynden, Theo Naessens, Evelien Spoelder, Edith de Wit

Nog steeds hebben we bij deze expositie een heuse ACTIE!

Voor de expositie Paperassen heeft Hans van Helden, 7 exemplaren van het prachtig boek ‘Karton, een overzicht van 10 jaar werk in karton en papier’ van Couzijn van Leeuwen gedoneerd, een echt collectors item. De eerste zeven kopers van een kunstwerk, uit de expositie Paperassen, krijgen een exemplaar cadeau! Er zijn nog een paar boeken over!