All you need ... to know about The Beatles

Zaterdag 6 april 2019 luisterden bijna 90 bezoekers bij Frame.de.galerie naar All you need ... to know about The Beatles, verzorgd door Peter Vorrink. Terecht kreeg hij een staande ovatie. Super dat hij ook nog op zijn gitaar speelde! ‘Had hij zelfs meer mogen doen’, vond het publiek. Goeie tip voor de tweede voorstelling, die gepland wordt in het najaar. Voor iedereen die 6 april niet kon, geef je snel op voor deze tweede Beatles-avond op zaterdag 5 oktober.

Een avondvullende performance, waarin muzikant Peter Vorrink 'alles' vertelt en laat horen en zien over The Beatles. Peter Vorrink is zanger, multi-instrumentalist en componist bij de Ierse folkband The Ol' Foxes uit Amersfoort.

Beatles-kenner Peter neemt je aan de hand van zelden vertoonde video-beelden en foto's mee door het Beatles-tijdperk: langs al hun albums, hun hoogte-, maar ook dieptepunten. Hij gaat onder meer in op de toenmalige studio-opnametechnieken, de verschillen in componeren tussen John Lennon en Paul McCartney en de invloeden die The Beatles hadden op de popmuziek, de mode en zelfs op de politiek.

Natuurlijk speelt Peter ook live op zijn gitaar.
All you need ... 

Kaarten: € 8,50 voor de performance van zaterdag 5 oktober 2019 20.00 uur, via onderstaand formulier.

Statusbericht

Sorry... Dit formulier is gesloten voor nieuwe inzendingen.