All you need ... to know about The Beatles

Zaterdag 6 april 2019 luisterden bijna 90 bezoekers bij Frame.de.galerie naar All you need ... to know about The Beatles, verzorgd door Peter Vorrink. Terecht kreeg hij een staande ovatie. Super dat hij ook nog op zijn gitaar speelde! ‘Had hij zelfs meer mogen doen’, vond het publiek. Goeie tip voor de tweede voorstelling, die gepland wordt in het najaar. Voor iedereen die 6 april niet kon, geef je snel op voor deze tweede avondvullende performance.

Een avondvullende performance, waarin muzikant Peter Vorrink 'alles' vertelt en laat horen en zien over The Beatles. Peter Vorrink is zanger, multi-instrumentalist en componist bij de Ierse folkband The Ol' Foxes uit Amersfoort.

Het verzoek vanuit de groep om voor de bandleden en hun partners een keer wat meer te vertellen over de muziek van The Beatles is inmiddels behoorlijk uit de hand aan het lopen. Er hebben zich al tientallen mensen aangemeld voor dit evenement waarin Beatles-kenner Peter je aan de hand van zelden vertoonde video-beelden en foto's meeneemt door het Beatles-tijdperk: langs al hun albums, hun hoogte-, maar ook dieptepunten. Hij gaat onder meer in op de toenmalige studio-opnametechnieken, de verschillen in componeren tussen John Lennon en Paul McCartney en de invloeden die The Beatles hadden op de popmuziek, de mode en zelfs op de politiek.

Natuurlijk speelt Peter ook live op zijn gitaar.
All you need ... 

Kaarten: € 8,50 voor de performance van zaterdag 5 oktober 2019 20.00 uur, via onderstaand formulier.