High T3, 4e editie

de reunieZaterdag 20 april 2024 | 13.30 uur |

Verschrikkelijk gelukkig | theatergroep de Reünie

Vijf hartsvriendinnen besluiten voor een allerlaatste keer samen op een onvergetelijke vakantie te gaan. Ze besluiten tijdens de vakantie niet te praten over de ziekte die een van hen treft. Voordat ze op vakantie gaan hebben Sarah, Noor, Louise, Maxime en Danique allemaal een wens op een briefje geschreven. Iets spannends, illegaals, sensueels, grappigs of een moment van verbintenis dat ze nog heel graag met elkaar willen meemaken. 
Iedere dag openen ze één briefje en moeten ze deze wens vervullen. Vijf dagen lang. Zodat het een vakantie wordt om nooit te vergeten. 

Een jaar later komen ze opnieuw samen, dit keer met zijn vieren.

absurd heroes

Zaterdag 20 april 2024 | 15.30 uur |

Absurd heroes 2.0 | Regie: Timo Fluitsma | Acteur: Arash Jabbarie

‘Uiteindelijk is geweld geen mysterie. Geweld is in gebreke blijven. Het is gemakkelijk. Vrede is het mysterie. Vrede is moeilijk, het is aangeleerd, ingeprent, verdiend.’

Absurd Heroes is een nieuw theatraal werk dat de menselijke conditie in de 21e eeuw verkent. Aan de hand van thema's als vervreemding, eenzaamheid en de zoektocht naar zingeving werpt de voorstelling een kritische blik op de moderne wereld.

De voorstelling volgt een man die gegrepen is door het nihilisme, de complete ontkenning van het bestaan van betekenis of waarde in de wereld. Terwijl hij alle mogelijke manieren doorloopt om een antwoord te vinden op zijn existentiële vragen, ziet het publiek vooral een weerspiegeling van de wereld waarin ze leven. 

‘In plaats van te luisteren naar mensen die ongelooflijk rijk zijn, zouden we waarschijnlijk moeten beginnen met luisteren naar mensen die ongelooflijk gelukkig zijn. In dat geval kun je beter niet naar mij luisteren.’

Boekingsformulier

U kunt hier uw kaartjes reserveren. Let op: per voorstelling kan je één, twee, drie of vier kaartjes reserveren, wil je er meer, dat kan natuurlijk! Dan graag het reserveringsformulier opnieuw invullen.

Alle voorstellingen zijn € 10,- Passepartout voor twee voorstellingen is € 15,00. Studenten betalen (op vertoon van hun collegekaart) voor twee voorstellingen € 12,50 (kortingscode stu 2024). 

Tijdstip en voorstelling Aantal kaartjes
13.30 - Verschrikkelijk gelukkig
15.30 - Absurd heroes 2.0
Tijden Aantal kaartjes
13.30 - 15.30
Code is juist u kunt 5 euro van het totaal bedrag aftrekken.
Code is juist u kunt 10 euro van het totaal bedrag aftrekken.